“Когато аргументите отстъпват, идват компроматите, посочи още Нейнски.  По думите й

...
“Когато аргументите отстъпват, идват компроматите, посочи още Нейнски.  По думите й
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Записите са политическа пиеса frognews.bg

“Когато причините отстъпват, идват компроматите ”, уточни още Нейнски. 

 

По думите й изтеклите записи са сериозен удар в доверието в двете обединения - ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. Това слага под сериозен въпрос и доверието на обществото в политикат, счита още Нейнски. 

 

Тя прикани за сформиране на експертен кабинет без политически лица. За подобен заприказва и по-рано през днешния ден Иван Костов, както и в коментар за БНР съпредседателят на “Демократична България ” Христо Иванов. 

 

" За мен минирането на бъдещите договаряния е от наличието на партийни фигури в предлагането на държавно управление. Партийните фигури ще бъдат употребявани за подстрекателство, че има доминация на една или друга политическа мощ по тази причина кой какъв брой ще има министри, ще има ли министри, които ще са, на кои постове. Това ще докара до взаимно рекетиране, а контролът ще е в болшинството. Ако министрите не извършва програмата на болшинството, може да се смени цялото държавно управление, само че политическата сметка няма да се разписва на една или друга политическа мощ ", проучва Нейнски.

 

Тя уточни, че има една игра на тематиката експертно държавно управление. Според нея обаче е значимо да бъде формирано евроатлантическо болшинство. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР